Пам ята ш

Рассказов Андрей
Пам'ятаєш картину да Вінчі
У ту ніч, як скінчилися гроші,
Коли в двері до нас рівно двічі
Подзвонив полісмен-листоноша?

Як ти стала, мов чайка та, біла...
З'ясувалось - наплутані числа!
З того ти неймовірно зраділа
Та до мене щосили притислась.

На мені, як Суок на тім Тутті,
Ні - на трьох жиробасів ораві,
Ти скакала, немов на батуті...
Ну а я не прокинувся навіть.

(дяка за натхнення @Pavlo Matyusha)