Рифми моiх думок

Ирина Галавина
Нехай бува менi дуже важко,
Та я у рифму пишу думки.
Те все можливо, хоч i не краще,
Бо я ж така, як i всi жiнки -

Слабка i нiжна, з тремтячим серцем,
З бажанням щастя на довгий вiк,
Душа співає, а тiло б'ється,
Неначе птаха в чагарницi.

Я розумiю, що час минає,
Мов iз долонi тече пiсок.
Вiн закiнчиться...I це я знаю...
I зникнуть рифми моїх думок.