Эдвард Лир Нелепая Азбука 3, Буква G

Валентин Савин
G – Джи
Goat (гоут) - Козёл
 
G was a goat
Who was spotted with brown:
When he did not lie still
He walked up and down.
g - Good little goat!

К – Козёл пятнистый весь,
Совсем не устаёт.
Когда не хочет есть,
Несётся взад вперёд.
к - Молоденький козёл!