Я нe шкодую...

Белякова Светлана Николаевна
Я  не шкодую,
що зустрілася тобі
не першою, була б
хвацько кинутою
порошинкою тлінною.
Не шкодую, що і не другою,
з часом розчарованою
тобою.
Щаслива, що для тебе
виявилася роковою,
останньою на твоєму шляху,
вистражданою любов'ю і тугою,
було тобі з ким порівняти
рідний.
Серце твоє все знало,
уві сні часто до мене
прилітало, наяву sms -
крилом накривало,
але тобі цього
було мало.