Эдвард Лир Нелепая Азбука 3, Буква M

Валентин Савин
 
M – Эм 
Mill (мил) - Мельница

M was a mill
Which stood on a hill,
And turned round and round
With a loud hummy sound.
m - Useful old mill!

М – Вот ветряная мельница,
Что на холме стоит.
Знай крутится и вертится,
Ужасно дребезжит.
м – Полезная всем мельница.