Нe залишайтe...

Белякова Светлана Николаевна
Не залишайте на потім - любов в серці, що виникла.
Не залишайте на потім - мету в житті дозрілу.
Не залишайте на потім - щастя запалеє в Душу.
Не залишайте на потім - ідею в дорозі дорожню.
Не залишайте на потім - дружбу по-життю зміцнілу.
Не залишайте, щоб жалістю себе не покривати.
Не залишайте, щоб сльозою застиглої себе не
умивати.
Не залишайте, і Доля за сміливість віддячить,
вогнище Життя буде займатиметься,
а не просто тліти,
і щодня буде казкою чарівною співати.