Схаменiться, люди добрi!

Антон Зани
Схаменiться, люди добрi!
Що ж ви натворили?
Мiж собою, мiж братами,
Вiйну розпалили.
Свiту на смiх.

Дух Бандери воскресили,
Возвели в герої,
А людей, що з тим не згоднi,
Знищують, як злодiїв
По всiй Українi.

Пора, браття, в руки брати
Всю владу i долю
Своїх родин i країни.
Зброю всю - додолу!
Геть, подалi.

Привести до ладу мiзки,
В першу чергу, зразу,
А за тим уже i хату,
I країну вiльну, дужу
Треба будувати.

Рiдну неньку Україну.
Без панiв i без пiдпанкiв,
Без псарiв i шавок,
Щоб жили всi мирно, гарно,
Та щасливою усмiшкой
Зустрiчали ранок.

12.09.2014 г.