Звернення до Укра ни

Раюша
УКРАЇНО!!! ПОСЛУХАЙ  МЕНЕ!!!!               
 Прикрась квітами, що в тебе є-               
 Поля, ліси і гори і всі інші простори!!!               
 Де ти побачиш воронки від бомб-               
Клумби зроби, щоб не було промов і               
  І наголосів від твоїх дітей,               
 Що сьогодні ютяться  хто де..
 УКРАЇНО- зроби це!!.               
 Найважливіше зараз для тебе ЦЕ!!!               
 Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ ПОНАД УСЕ!!!
ТИ-МОЯ РІДНА НЕНЬКА!
Жити з тобою завжди раденька!
МИ-всі діти твої!
Хтось зараз у вирії…
Бажає повернутись …
Ласкаво до тебе звернутись .
Не відштовхуй-для тебе дрібниця…
Дітям без ласки- ніяк не годиться!