Эдвард Лир Нелепая Азбука 3, Буква O

Валентин Савин
O – Оу
Orange (орендж) - Апельсин

O was an orange
So yellow and round:
When it fell off the tree,
It fell down to the ground.
o - Down to the ground!

А – Оранж иль апельсин -
Оранжевого цвета.
На дереве висит   
И зреет в конце лета.
а - Созреет – вниз летит.