Квiти мого дитинства

Антон Зани
    Мальва

Струнка мальва коло хати
Розцвiла, мов пава,
Усi кольори веселки
До купи зiбрала.

    Барвiнок

Всюди в'ється, квiтне рясно
Синенький барвiнок,
Прикрашає пишно ганки
Хуторськiх домiвок.

    Волошки

А волошки синi-синi,
Як шматочки неба,
Мов дитячi яснi очi
Дивляться на тебе.

    Ромашка лiкарська

Лiкарська ромашка бiла
Iз жовтеньким серцем
Розлилася в чистiм полi
Бiленьким озерцем.

20.06.2017