Душi тiсно...

Белякова Светлана Николаевна
Душі тісно, як в темниці,
хоче світла сердечного дня,
весняну зірницю,
співи солов'я.
Їй би по-полю
на буланому коні,
ніби по-морю в сизій ковилі.
Степові простори, луговий степ,
є де розгулятися,
на що милуватися і на що дивитися.
Я люблю Природу - Життя колиску,
для усього народу в ній відкриті двері.
Істина не ділить
на багатих, жебраків,
на голодних, ситих,
на своїх і прийшлих.
Любить безоплатно,
дарує щасливі моменти.
Вчить з пристрастями боротися,
щоб на себе коханого
нам не напоротися...