В нас фашизму нема

Соломия Галицкая
В НАС ФАШИЗМУ НЕМА

В нас фашизму нема! Носять свастику хлопці?
Не біда! Це усе забобони старі.
Це знак світу й життя, знак любові і сонця,
Просто ріки криваві течуть по землі.

В нас фашизму нема! Ну, а щодо Одеси…
Це художнє кіно, завіряємо вас.
Там ніхто не згорів! Це є вигадки преси.
Як і те, що снаряди руйнують Донбас.

В нас ніколи ніхто не захоплював владу!
Ви не так зрозуміли. Це мода така.
Просто діти озброєні вдерлися в Раду,
А Майдан проплатила «Кремлівська рука».

Запевняємо! Наш президент легітимний!
І що з того, що він не набрав голосів?
Це все клятий москаль! Президент наш невинний.
Просто Путін усі бюлетені скупив.

Наш прем`єр працьовитий, дбайливий та чесний.
Україну Святу піднімає з руїн!
А Бандера Степан – це посланник небесний.
Він Творця Всемогутнього праведний син.

Нас чекає Європа! Пакуйте валізи!
Місто Львів – це майбутня столиця ЄС.
Що? Закриті ворота? Скінчилися візи?
Наберіться терпіння! Це довгий процес!

Галасуйте «Зіг Хайль!»! Маршируйте всі в ногу!
На незгідних чекатиме смерть та тюрма.
Ми найкращі за всіх! Ми найвищі за Бога!
Ми великий народ! В нас фашизму нема!

І нехай ми в боргах! Зате духом завзяті!
Розійдись, океан! Україна пливе!
В наших бідах завжди москалі винуваті!
Ви дивились новини на Укр. TV.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(серпень 2016)