Mika valillamme oikeastaan oli?

Владислав-Август
Oli jotain valillamme sellaista,
Jota on vaikeaa selittaa muille
Emmeka saaneetkin selville sita
Ja lahdimme lopulta omille kuille.

Kuka tietaa oliko se oikea ratkaisu,
Niin ehka kohtalomme paattivat
Mut toki lupaan muistamaan sua
Ja muistot minua pinnalla pitavat.