Микитивська трагедия

Раюша
               
Переходжу на  українську  мову-
Щоб всім в Україні  стало відомо!!!
Про ці злодіяння і людські страждання!!!
В мене ще не пройшов шок-
Коли отримаєш  такий урок!!!
Бо в ніч  на 26 серпня2016р-
Микитівку-село(біля  Горлівки)-
Накрито артилерією було…
І мінометним  вогнем-
Зруйновано 20 осель…
Де люди мирно спали
І такого –точно не чекали!!!
Їх мирний сон-то був Планети стон!
Коли з Життям вони прощались  і
Небеса їм відкривались…
А в цей самий час-коли вечір ще не згас…
Хрестовий хід  до Києва стежинки прокладав-
І це- не був майдан!!!
Де люди молились за долю України
 І за її мирні світлини!!!
Але трагедія- відбулась!!!
І гірким попріканням нам здалась!!!
Що не все підвласне небесам і
Їх святим Чудесам!!!
Людськи жертви-не малі…
Вони свідчать про чорні наші дні…….
І Життя міняє  СЕНС-
В ньому не буває чудес…
Коли таке  трапляється і
Війною це називається!!!!!!!
Що точиться вже давно і
Кінця їй не видно-все одно…..
Люди у відчаї великім-
Бо це пов;язано з мирним віком!!!
Котрий всім конче потрібен в Україні-
Бо це останні години-
Коли можливо щось змінити-
Щоб людям в злагоді потім жити!!!
На це надію Велику маю!!!
І Україні  думками  допомогаю!!!
А ті-хто   більше –можуть,
Хай не цураються- допоможуть!!!
І ,щоб  МИР знов запанував-і
ЦЕ БУВ НАШ ЗЕМНИЙ І НЕБЕСНИЙ ПРИЧАЛ!!!
До якого ми всі долучаємось!!!
І з яким по Життю не прощаємось!!!
Я цього всім в Україні бажаю!!!
Хай Світ Розуму і Любові в ній процвітає!!!
А МИ-ЇЇ НАЩАДКИ
-ДО БОЖОЇ ПРАВДИ БУДЕМО СКВАПНІ!!!
Яка нас всіх перетворить!!!
І нове Життя створить!!!
Молимося і благаємо Бога,
Щоб в Україні запанувала мирна дорога!!!