Плисти по - тeчii нe хочу...

Белякова Светлана Николаевна
Плисти по - течії не хочу.
Йти по-тонкому льоду теж.
Місце своє під сонцем
знайти, ось, що дорожче.
Хочу бути по-життю веденою,
у пошуку постійному бути,
у деякій мірі.
Простір дає шанс
реалізуватися у своїй сфері.
Намагаюся позбавитися від
невпевненості в собі,
прагну до кращого в Житті.
Воно складне, і буває те,
що любимо ми, вже належить
іншим.
А мені, із зусиллям великим,
не дивлячись на кризу,
хочеться добитися успіху,
позбавившись від самотності
у пучині творчості.