Моя ера скiнчилась. Я залишила слiд...

Натта Ли
Моя ера скінчилась. Я залишила слід.
Я на дошці пошани, перша в твоєму списку.
Динозавром вимру. Тихо. Не буде сліз.
Не болить душа. У грудях ніде не тисне.

Ти говориш за себе, я - за обох мовчу.
Моя зона комфорту межує з твоїм порогом.
_________
Не дай Боже дихнути, тільки б ти не почув,
Що я є, ще жива, і ще падаю тобі в ноги.