Гlямру ва замана

Мурад Гасанов
Чуйнара пикриулхъас
Гlямру чина гьалактил,
Гьалак-салак бикlули
Замана чина дуцlсил.

Закла азир зубари
Се хlисабли даршибтив?
Гьар-гьарилра мицlир жан
Сен берхlиличи хlертив?

Хlилхlи кайзур мукьрани
Секьяйда ниъ дирхъутив,
Гечдикlути арцанта
Гьундурира дургутив?

Тамашала секlулти
Нуша-алав, гьар мерла.
Табигlятла дигlянти
Гьарил жанна уркlилар.