Ти, як i я

Михаил Онищенко2
               Ти,  як  і  я.

Ти,  як  і  я,  любиш  пісні,
І  співаєш  їх,  гарно  й  чарівно.
Коли  ми  разом,  я  ніби  у  сні,
Моя  кохана  царівно.

Я  тобою  милуюсь,  тобою  живу,
І  кохаю  тебе  до  нестями.
Коли  ти  зі  мною,  не  сон – наяву,
Все,  що  діється  з  нами.

Я  ніжно  цілую  твої  спілі  вуста,
І  спокушають  мене  твої  очі.
В  них  глибина  якась  є  ота,
В  ній  я  тону  вдень  й  серед  ночі. 

Ти  моє  серце  взяла  у  полон,
І  воно  вже  твоє -  навіки.
Весна  у  кохання,  найкращий  сезон,
Знають  усі  чоловіки.

В  такий  час  розквітає  усе  на  Землі,
А  душі  нашій  хочеться  щастя.
І  наші  бажання,  великі  й  малі,
Здійсняться,  коли  усе  вдастя.

З  тобою  кохана,  так  легко  мені,
Здається,  що  ніби,  літаю.
Щасливими  будуть  усі   наші  дні,
Повір  мені,  точно  я  знаю.

Ти,  як  і  я…

       09:10.27.06.2017.