Ёл гёрсетдим

Адилгерей Минатуллаев
Табиатны янгурудай гёзьяшым,
Уллу отну ялыныдай гёрюне.
Гьашыкъ сесни танглагъан сонг яш башым,
Ёл гёрсетдим юрегимни тёрюне.

Бал жибинни балы йимик жаныма,
Асил елни салкъыныдай саныма.
Сёнмежекдей сююв салып юрекге,
Ташлап мени гетип къалма арекге.