Тож як давно це з нами сталось?

Письменный Максим
Тож як давно це з нами сталось?
Ввижається то вік, то мить.
Зустріли щастя, закохались,
То помилились і зламались,
То знову Сонце нам блищить.
Вже досить темряви у серці
Для різнокольорових барв!
Що трапилось - усе минеться,
Любов із нами зостається
І лине світло по-за хмар!