Гёзелим явлугъунгдан

Адилгерей Минатуллаев
Атир ийислер геле,
Гёзелим явлугъунгдан.
Сарын айтаман менде,
Бир сени савлугъунгдан.

Яйнап гелген язбашны,
Гюл ачгъан терегисен.
Дюньяны гёзел къушу,
Сен мени герегимсен.

Гёзюме гёрюнесен,
Шавланы ярыгъыдай.
Емишли терегимсен,
Сен мени яшавумда.