Эринлеринг шербет

Адилгерей Минатуллаев
Сююв отгъа салгъан,
Къара  чачларынг бар.
Юрегиме дарман,
Йылы сёзлеринг бар.

Гъашыкълыкъдан къувнай,
Яш юрегим мени.
Яшыл отдай яшнай,
Гёк гёзлеринг сени.

Эринлеринг шербет,
Оьпмеге сюемен.
Башгъалар къараса,
Къашларым тюемен.

Яякъларынг яя,
Гюнешдей шавласын.
Юрегиме чача,
Сюювню жаясын.