Сабурлукъ уллу рагьму

Адилгерей Минатуллаев
Сюйген учун тутма къолгъа къомузну,
Сарнатмагъа къылларын ёкъдур пагьмум.
Гьар адам да тутма билсе намусну,
Аллагь берген сабурлукъ уллу рагьму.

Маънасы ёкъ яшав гёрсете уьлгю,
Яратгъанны кютмесдей уллу югю.
Бирлер - ана, бирлер - ини, жан адамын тас эте,
Хапарсыздан къыйын гюнлер де ете.