Мурадин

Адилгерей Минатуллаев
Ойларымны язма алдым къаламны,
Насип тувду- юзюн гёрюп баламны.
Бу дюньягъа тувгъанынгны алгъышлап,
Шу сёзлени яздым сагъа багъышлап!

Тувгъан гюнюнг булан сени къутлайман,
Сагъа савлукъ, насип, оьмюр ёрайман.
Чечекленсин шавлалансын яшавунг,
Мурадиним - сыйлы балам! Аявлум!!!