Уланларым

Адилгерей Минатуллаев
Гюл чечекдей атир ийисин яйып,
Юрегимни уланларым къуршагъан.
Иржайыву насип уьюме чачып,
Гюч береди бу яшавда яшама.

Уланларым ожагъымны ниъматы,
Инг де сыйлы яшавумну даънисы.
Чечекленсин шавлалансын къысматы,
Авлетлерим яшавумну маънасы.