Азиз иним

Адилгерей Минатуллаев
Къушдай чарнай, яш юрегим, къувана,
Сююнч толгъан гёзлеримде сувлана.
Шавлалангъан Азиз иним ожагъынг,
Къыйын гёрмей узакъ оьмюр яшагъыр!

Баланг сени балны сыйлы шербети,
Узакъ оьмюр, шатлыкъ гёрсюн яш бети.
Чечекленсин шавлалансын яшаву,
Гьакъ юрекден иним сизге ёравум.