Адаты дюр

Адилгерей Минатуллаев
Азиз анам пашман болма бирде сен,
АЛИБОЛАТ янгыз тюгюл гетеген.
Яратгъаным язгъан оьмюр битген сонг,
Адаты дюр ахыратгъа элтеген.
 
Мен сюеген бу язбашны гьар гюню,
Юрегингден пашманлыкъны тайдырсын.
Бутакъдагъы чечеклени гьар гюлю,
Бугюн сагъа минг яхшылыкъ гелтирсин.