Жан къардаш

Адилгерей Минатуллаев
Бал ашатып, сююнч етди,
Гиччипавум тутдуруп.
Узакъ къалмай иним гетдинг,
Агъу - увну ютдуруп.

Бир тутмагъа Мурадинни,
Иним гьасирет эдинг.
Эки айгъа чыдамайлын,
Дюньядан неге гетдинг.

Зенг урайдыкъ гьар сагьатда,
Жан - къардаш баш сёзюбюз.
Сыркъыллатып бу яшавда,
Гёзьяш япды гёзюбюз.