Гьар дуамда

Адилгерей Минатуллаев
Денгизлени толкъунудай яратгъанны сынаву,
Насип уртлап, къайгъы ютуп бара мени яшавум.
Балам тувду, къолгъа алып гьакъ юрекден оьпгенмен,
Бу дюньядан гетгенлеге гёзьяшларым тёкгенмен.

О аллагьым гьар дуамда алгъыш сагъа этемен,
Атамны да инимни де ахыратдан айырма.
Женнетлени сен шолагъа къабул эт деп тилеймен,
Азиз аллагь яш башымны дагъы мени къайгъырмай.