Эсделикде

Адилгерей Минатуллаев
Эсделикде гьар тербенген аягъы,
Бал сёзлери бизге шавла яягъан.
Талигьсиз деп эсге алып баягъы,
Дос-къардашны юрегинде къалагъан.

Аты къала эсделикде оьлгюнче,
Къайгъы къала юрегинден гюйгюнче.
Къызъяшларчы гёзъяш тёгюп бошала,
Улан яшлар къала даим къысыла.