Изам

Адилгерей Минатуллаев
Бугюн сени тувгъан гюнюнг,
Гьакъ юрекден къутлайман.
Оьмюрюнгден таймас сююнч,
Изам сагъа ёрайман.

Оьмюр оьте, йыллар гете,
Тувгъан гюнлер де ете.
Шолай гюнлер насип бизге,
Сатирлар сагъа тизме.

Чечек ачсын, шавла яйсын,
Сагъа Изам бу яшав.
Оьмюрюнгден гьёкюнч тайсын,
Сан-санынг насип къуршап.

Бугюн энни багъышлайман,
Сыйлы сёзюмню сагъа.
О Аллагьым алгъышлайман,
Изашка бердинг магъа!!!

Посвящена: Гуле Минатуллаевой