Десять рок в

Виктор Войтюк
                Десять років.
        Сьоме нуль сомий дві тисячі сім,
        День що зєднав вас на світі.
        З часом вам донечку Бог дарував,
        Ваша дорога в майбутне.
       
        Родичі, друзі зберуться сьогодні
        Будуть вас щиро вітати.
        "Гірко" промовить хтось за столом
        Значить пора цілуватись!
       
                Вікі та Маріусу присвячується.
          07.07.2017      Віктор Войтюк.