Кричу собi...

Белякова Светлана Николаевна
Кричу собі, безглузда, не пускай його у свої сни, не пускай.
Вдавай, що  не помічєш його, прокинься і не помічай.
Наказ собі дай, перестань Душа - не кричи, не кричи.
Ти ніч від білого дня, нарешті відрізни, відрізни.
Кричу собі, безглузда, не пускай його у свої сни, не пускай.
Він не може Ангелом любові в Життя твоє увійти, шкода.
Самотності слід міткою-болем гризе в дорозі, в дорозі.
Відстань вже не допоможе щастя знайти на порозі.
Любов моя у тебе, як прийомна дочка,
Ти пробач мою непокірну нічку.