Послання вiд

Олись Лапковский
Не засуджуй ніколи того, кого не знаєш,
чого не звідав ще, не засуджуй теж.
Прийде свій час і до тебе.
То і є кара господня.
Але помилуй боже, щоб я бажав помсти.
Молитимусь за тебе, бо невідворотня кара господня.
Не впаду у гріх – сперечатись з господом,
бо знаю, так має бути.
Має бути все.
Все здійсниться.
Дурень стане світилом.
Зникне геній у спільній могилі.
Але мова не про Моцарта.
Метафора історичних подій полягає у тому, що то є знаки.
Історія – то твоя особиста біографія.
А хто має очі, той бачить.