Знайди мене...

Наталия Рыбальская
Знайди мене в наступному житті,
Щоб поруч довго, довго, довго йти.
У сьогоденні  розминулись, точно…
 І не знайомі ми… Хіба заочно.

Та відчуваю, поруч ти завжди.
То не зникай, ще трошечки зажди –
Тебе впізнаю в ароматі кави,
Коли торкнешся вітерцем ласкаво.

Коли прийдеш з віршами просто в сни…
Знайди мене, коли настане час…
Знайди…