Лети

Валерия Тудоран
Лети моя ластівко вдалі,
Туди де залишу печаль.
Обійду навколо придання,
Розвіється вітер кохань.

Розімкнеться коло роптання,
Усміхнеться сонця строка.
Таемні усі побажання,
Залишать свої табеля.

Скупається рано дівчина,
В прозорім,свіженім ставку.
Прольє долю талої хвилі,
Залише хустину вогку.