Вiрю, що скоро кiнець

Наталья Светлая 7
Вірю, що скоро кінець
Злу на Землі все ж прийде.
Всяк, хто в житті зло творив,
Бога не знав, - пропаде.

Зникне раптово, й не стане
Сліду його на Землі.
Дим у повітрі розтане,
Тіло згорить у вогні.

Бог до останнього кликав -
Грішник запеклий мовчав
І не відкрив серця двері,
Тому навіки пропав.

Бог не хотів його смерті -
Все для спасіння зробив:
Сину дозволив померти,
Людям гріхи всі простив.

Але не всі сприйняли цю
Милість від свого Творця -
Вирок собі підписали,
Втративши вічне життя.