Ну... Вiзьму автомат...

Андрей Бабич Днепр
Ну... Візьму автомат...
А він, точно – стрільнЕ!
Чи пробачить мій гріх
Той, хто там,- угорі?
Хто кому, зараз,- брат?
Не запитуй мене...
Був свічею той міф!
Та, давно – відгорів...
Не запитуй мене.
Все – не скоро мине..