Роки, як Ваш бiг утримати?

Белякова Светлана Николаевна
Роки, як Ваш біг утримати?
Радує, кожного прожитого дня,
весняна благодать.
Свіже повітря дарує крила
без зусилля.
Сонце - світило Світу,
променями балує нестримно.
Шепіт уранішньої роси у всьому
захоплює Душу,
прощається з ніччю,
зустрічається з днем.
Життя відчуваю серцем, розумом,
я Твоє творіння, Бог!
Прийде і вечірній захід
мозаїки рум'яної,
віддасть борг Природі
блиском з висоти,
на зустріч блакитного місяця.
Скину млосний сон своєю рукою,
знайду довгоочікуваний спокій.
Ніч бузковим, зоряним покривалом,
порадує Вічністю завзято.