Диагноза

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова


Тъгуваш ли за птицата с пречупено крило?
Тревожи ли те нечие посърнало чело?
Не можеш ли в априлска нощ да спиш?
Сънуваш ли, че след мечти летиш?

Тогава всичко е наред, в тебе ражда се ПОЕТ!

Струна звънка е сърцето ти голямо,
за него чужда болка, чужда радост няма.
С щастливите се радва , за тъжните скърби,
разтърсвано от чувства понякога боли.