Крапля надii

Коломоец Людмила Ивановна
Не вірте, що життя
вже випите до краю.
Не буде забуття,
життя не завмирає.
Поки краплина є
маленької ,надії
Вона умістить все:
всі потаємні мрії,
і сонце і луну
і зорянеє небо.
Їй не бракує сил,
Щоб вабити до себе.