Мен до б са твоя горд сть

Хельга Фролова
Мені до біса твоя гордість.
Хоч лусни і в повітрі  розчинись!
Мене вражає твоя дурість.
Ти в дзеркало на себе подивись!
Так, мордою ти наче вийшов,
І серце наче в тебе є.
А в розумі якась-то миша,
Що звивини твої жере!
Не буду першою дзвонити!
Тобі не треба - то й мені!
На принципах не заробити.
А грати я втомилась на тобі.

Присвячується Д.