Якщо Бога й не було

Дмитрий Швидкий
Якщо Бога й не було,
То нехай він буде,-
Тільки б це допомогло
Жити краще людям.
Хай вселяється в серця
І у грішні душі
Кожну мить і без кінця
Серед нас живущих.
Хай навчає нас усіх
Ближнього любити
І пізнати що є гріх,
Аби не грішити.
Якщо віру він дає,
Любов і надію,-
Хай над світом постає
І ним володіє.
Хай живе на світі Бог,
А з ним – і людина.
Світ – ніщо без них обох,
Бо вони – єдині.

      11.01.97р