Bruce Dickinson - Arc Of Space Экви

Алексей Сидорцев 2
Bruce Dickinson - The Accident Of Birth - 1997 - Arc Of Space

https://www.youtube.com/watch?v=YpUsNsLFpFs

Свод небес

Тут,
На холме среди пустыни
Застыли пилигримы -
Ждут, что вдруг с небес
Засеребрится крест,
Вселенной нимба блеск

Суть
Скрыта тайны пеленой,
Не щас, пусть в год иной,
Мы верой живём,
Что вдруг однажды днём
Суть обретём

Сердцем я с тобою,
Всей к тебе тянусь душою,
И во снах я Бога лик святой
Вдруг коснусь рукой …

Сердцем я с тобою,
Всей к тебе тянусь душою,
И во снах я Бога лик святой
Вдруг коснусь…

Сердцем я с тобою,
Всей к тебе тянусь душою,
И во снах я Бога лик святой
Вдруг коснусь рукой ….

Суть
Скрыта тайны пеленой,
Не щас, пусть в год иной,
Мы верой живём,
Что вдруг однажды днём
Суть обретём…

Алексей Сидорцев (asidor2000@rambler.ru)


“Arc Of Space”

There,
On a lonely desert hilltop
The pilgrims huddle closer
Waiting for a sign,
The coming silver shrine
The arc of space and time

Truth,
Oh, the truth is never clear
Perhaps again next year
The hope lives on
Beneath the blazing sun
One day you'll come

In my heart I reach you
In my heart I reach out to you
In my heart I touch the face of God
In my dreams somehow...

In my heart I reach you
In my heart I reach out to you
In my heart I touch the face of God
It's all a dream...

In my heart I reach you
In my heart I reach out to you
In my heart I touch the face of God
It's all a dream, somehow...

Truth,
Oh, the truth is never clear
Perhaps again next year
The hope lives on
Beneath the blazing sun
One day you'll come