Вiдпусти мене в нiч

Любовь Иванова 2
Відпусти мене в ніч, де  цілуються з хмарами зорі,
Де молочний туман на світанні лягає в луги.
Нам затісно удвох у бурхливім життєвому морі,
Та і щастя ріка віддаляє від нас береги...

Відпусти... прожени!!! Всеодно вже нестерпно від болю.
Не сама ніби йду... так  малюють майбутнє  зірки.
Напророчили нам розіпнуту вітрилами долю.
Я в покорі прийму її вирок полинно-гіркий.

Я за обрій піду, своє серце залишу з тобою,
Бо ж без тебе мені, як колоссю в жнива без зерна.
Я напевно слабка... за любов не готова до бою...
Відпусти мене в ніч, бо  для дня я занадто сумна.