Die stillste Stunde

Олись Лапковский
Вкотре кажу «ні», і йду у самотність.
Не скажу того, що маю казати.
Не зроблю того, що маю робити.
Маю силу не виконувати наказів, але не хочу й наказувати.
Вільний говорить до вільного.