Поврякповросьповр

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *
                Ісусу Христу присвячую

По вірі — як по вірі
ось по вірі
їм бутерброд —
з прошарочком повітря!
ось мізки були —
і от я провітрив

Широко
і широко
і — широ;ко —
і розлив Бог —
буття золоте Око


Прийшли дощі і йдуть
і пріч відходять
от дивляться у Око —
Богу годять
Списали ниви —
написали звіт.
В золотім Оці
підбадьорують в одвіт.

25.08.2014