Ако ме обичаш

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

               
Не ме превръщай в чучулига няма!
За мен ще е трагедия голяма ,
до тебе мълчалива да живея,
душата да помръкне, да не пея!

Не ме превръщай ти в безкрила птица!
Моят дом  са твоите зеници,
аз винаги   при теб ще се завръщам,
с нежност и любов ще те обгръщам.

За свободата ми  - от теб дарена,
и все по – влюбена , и окрилена,
красиви песни аз за теб ще пея,
до теб щастлива дълго ще живея.