Откровение

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

Любими мой, косата ти сивее
и няма пламък в твоите очи,
но все за теб сърцето ми копнее
и всеки миг без тебе ми горчи.

За мен и днес косата ти чернее
и греят в твоите очи звезди.
Сърцето влюбено във тебе пее
вълшебна песен в моите гърди.

Очите ми те търсят сред тълпите
от млади,здрави,бляскави мъже,
и чувствата ми силни, преоткрити
заплитат чудно бисерно въже.

А то със нови чародейни сили
привързват преданото ми сърце
за твоето добро  сърце, мой мили,
като с невидими добри ръце.