Живу, як по мiнному полю йду...

Белякова Светлана Николаевна
Живу, як по "мінному полю" йду.
Характер уразливий, недовірливий,
для Життя обтяжливий.
У голові ідей палата -
ходяча енциклопедія,
Природа в цьому винна
і надінтуїція.
Шкода, що не пробивна
і не наполеглива,
така вже народилася
з клеймом самотності.
Ніби і скромна,
не вредина і
не самозакохана,
а по-життю,
Долею обділена.